Apparaten en accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aalsterse Vlaai
1u.
Mallorcaanse vissoep
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Kimchi mac&cheese
50min
Horror punch
20min
Fruitige saladedressing
5min
Abrikozenlikeur
30min
Eendenlever
33u.
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Portugees crème brûlée
25min